Ljajić i aktivisti SDPS čistili sneg u Beogradu

Izvor: B92, 27.Feb.2018, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i aktivisti SDPS čistili sneg u Beogradu

Beograd -- Lider SDPS i aktivisti te stranke čistili su sneg ispred udruženja penzionera u Severnom bulevaru u beogradskom naselju Karaburma.

Olgica Živanović iz tog udruženja rekla je da je čula da aktivisti SDPS čiste sneg i da su ih pozvali da očiste i ispred njihovog kluba.

Predsednik opštinskog odbora SDPS sa Voždovca Gordan Grubišić rekao je da su sa zadovoljstvom prihvatili poziv.

"Želimo da omogućimo našim najstarijim sugrađanima lakši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristup prostorijama i odazvaćemo se uvek na sve akcije ovog tipa, jer je pomoć najstarijima veoma dragocena", rekao je Grubišić.

Iz SDPS-a su saopštili da su ih već kontaktirale druge penzionerske organizacije i udruženja, i da je dogovoreno da akcija sutra bude nastavljena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ljajić i aktivisti SDPS čistili sneg na Severnom bulevaru

Izvor: Danas, 27.Feb.2018

Socijaldemokratska partija Srbije odazvala se večeras pozivu penzionera sa Karaburme da očisti sneg ispred prostorija njihovog udruženja u Severnom bulevaru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.