Ljajić i Mali se spustili užetom sa Avalskog tornja (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Apr.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić i Mali se spustili užetom sa Avalskog tornja (VIDEO)

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali spustili su se danas užetom sa 106-og metra Avalskog tonja Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali spustili su se danas užetom sa 106-og metra Avalskog tonja.Potez ministra i gradonačelnika prisutni posetioci nagradili su aplauzom, a oni su kazali da nisu bili uplašeni, osim na samom početku kada je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da preskoče ogradu i počnu sa spuštanjem."Težak je samo prvi deo dok ne krenes, ali pogled na Beograd je prelep", istakao je Mali nakon spuštanja niz uže.Inače, danas je proslavljen osmi rođendan Avalskog tornja, a osim spusta užetom koji je organizovao Avantura park, posetioci su tokom dana u prilici da uživaju u kulturno-umetničkom programu i sadržajima za najmlađe.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ljajić i Mali užetom sa Avalskog tornja VIDEO

Izvor: B92, 22.Apr.2018

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali spustili su se užetom sa 106-og metra Avalskog tonja. Potez ministra i gradonačelnika prisutni posetioci nagradili su aplauzom, a oni su kazali da nisu bili uplašeni, osim na samom početku kada je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.