Litvanija: 600 kg kokaina skriveno u uglju

Izvor: B92, 29.Sep.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Litvanija: 600 kg kokaina skriveno u uglju

U Litvaniji je zaplenjeno 600 kilograma kokaina sakrivenog u isporuci uglja iz Kolumbije, zbog čega je uhapšeno devet osoba, saopštila je litvanska policija.

Policijski komesar Linas Pernavas rekao je da je droga, čija je procenjena tržišna vrednost 40 miliona evra, verovatno bila namenjena ruskom tržištu.

Devet osumnjičenih, većinom Litvanci i najmanje jedan Kolumbijac uhapšeni su i njima preti do 15 godina zatvora.

Kokain je pronađen u pošiljci od 250 tona uglja i to je najveća zaplena kokaina u istoriji Litvanije, prenela je agencija AP.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Litvanija: U uglju nađeno 600 kg kokaina

Izvor: B92, 29.Sep.2015

Litvanska policija saopštila je da je zaplenila 600 kilograma kokaina sakrivenog u tovaru uglja iz Kolumbije...Reč je o najvećoj količini kokaina zaplenjenoj u istoriji Litvanije...Policijski komesar Lis Pernavas izjavio je da je droga najverovatnije bila namenjena ruskom tržištu i da se njena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.