Lili Alen ne napušta muziku zauvek

Izvor: Blic, 26.Feb.2010, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lili Alen ne napušta muziku zauvek

Britanska pevačica Lili Alen, koja je najavila da će napraviti pauzu u karijeri, izjavila je da se ne oprašta zauvek od muzike, objavio je "New musical express".

U intervjuu muzičkom magazinu, pevačica je objasnila da planira da se u bliskoj budućnosti usredsredi na druge projekte, ali da će se posle izvesnog vremena vratiti muzici.

"Osnivam diskografsku kuću i muzičku dobrotvornu organizaciju i sajt, kao i prodavnicu odeće sa sestrom, tu će biti neverovatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvari koje će biti veoma skupe, ali ćemo ih iznajmljivati za niži iznos, pa devojke mogu da dođu, srede se za izlazak i zabave se", rekla je Anen.

"Novi album neću snimiti neko vreme. Možda za pet godina", dodala je Lili Alen, koja u karijeri ima dva albuma.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lili Alen ne napušta muziku zauvek

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2010

Britanska pevačica Lili Alen, koja je najavila da će napraviti pauzu u karijeri, izjavila je da se ne oprašta zauvek od muzike, objavio je "New musical express"...U intervjuu muzičkom magazinu, pevačica je objasnila da planira da se u bliskoj budućnosti usredsredi na druge projekte, ali da će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.