Likvidiran napadač na teksaški univerzitet

Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likvidiran napadač na teksaški univerzitet

KOLEDŽ STEJŠEN - Policija je saopštila da je poginuo napadač koji je ubio dve osobe u pucnjavi kod kampusa univerziteta Teksas A end M u Koledž Stejšenu.

U pucnjavi su poginuli jedan policajac i jedan civil, a ranjeni su dva policajca i jedna žena, izjavio je portparol lokalne policije Džon Egnju.

Univerzitet u Kolidž Stejšnu, na oko 145 kilometara severozapadno od Hjustona, objavio je upozorenje na svom vebsajtu nešto pre 12 časova i 30 minuta po >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << lokalnom vremenu, navodeći da nepoznata osoba puca iz vatrenog oružja u blizini terena za američki fudbal.

Policiji nije poznato da li je napadač student na univerzitetu i veruje da nije imao saučesnika. Većina studenata nije bila u kampusu u trenutku pucnjave jer jesenji semestar počinje tek 27. avgusta.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.