Li Mančang  : Ukoliko nađemo zajednički interes onda ćemo naći i projekte

Izvor: Beta Video, 18.Nov.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Mančang : Ukoliko nađemo zajednički interes onda ćemo naći i projekte

BEOGRAD - Kineski ambasador u Srbiji Li Mančang govoreći o četvrtom Samitu Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope koji se održava 24. i 25. novembra, po prvi put u Kini, ambasador Li je rekao da je važno da Kina i 16 evropskih država pronađu zajednički interes za investicije i različite projekte. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Li Mančang :Od Četvrtog samita Kina ima velika očekivanja

Izvor: Beta Video, 18.Nov.2015

BEOGRAD - Kineski ambasador u Srbiji Li Mančang je rekao da od Četvrtog samita Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope koji se održava pod parolom ``nova perspektiva`` Kina ima velika očekivanja i izrazio uverenje da će samit ``doneti novi rezultat`` u saradnji Kine i 16 evropskih zemalja....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.