Lepota i kvalitet ne moraju da koštaju mnogo

Izvor: Mondo, 07.Maj.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepota i kvalitet ne moraju da koštaju mnogo

Pet telefona koji će vas svakako uveriti u to.

Naravno, lepo je imati najmoćniji pametni telefon, ali, da li ste znali da taj telefon ne morate platiti mnogo?

Prethodnih godina je bilo donekle razumljivo menjati telefone svake godine i uzimati ono najbolje. Međutim, telefoni su napredovali, pa sada i oni koji su stariji modeli i dalje predstavljaju vrh ponude.

Da, postoje razlike, ali su one toliko male da veliki broj korisnika neće ni obratiti pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na njih.

Ranije je srednja i niža klasa telefona bila sačinjena od jeftinih, plastičnih telefona. Danas to nije slučaj. Dostupan je veliki broj odličnih telefona koji imaju dosta toga da ponude.

Evo i liste koju je sastavio TechnoBuffalo, koje svakako treba uzeti u obzir ukoliko planirate kupovinu novog pametnog telefona.

Nexus 5X – Jedan od dva nova Nexus uređaja. Nudi odličnu kameru, super brzi procesor, zanimljiv dizajn i najnoviju Android verziju. Cena iznosi oko 300 dolara.

OnePlus X – Telefon koji se iz mase uređaja izdvaja svojim dizajnom. Staklo i metal čine ovaj Android telefon tako posebnim i poželjnim. Cena takođe. Trenutno se može kupiti za 250 dolara.

Moto X Style – Ovo je prošlogodišnji flagship telefon kompanije Motorola kome je cena duplo manja od cene drugih flagship telefona što ga automatski svrstava u srednju klasu. Fantastičan ekran, procesor, kamera, kvalitet izrade... Ovom telefonu je stvarno teško naći bilo kakvu manu. Jedini problem je taj što se ne može lako nabaviti u našoj zemlji. Cena oko 400 dolara.

Apple iPhone SE – Najnoviji iPhone koji se može nabaviti kod nas. Odličan izbor za sve one koji nisu ljubitelji Android operativnog sistema. Takođe, jedan od najjeftinijih Apple telefona.

Huawei Honor 5X – Povoljan telefon koji kao i svi ostali sa liste može da vam ponudi dosta toga. Za 200 dolara koliko košta, nudi i skener otiska prsta.

Za bilo koji telefon da se odlučite sigurno nećete pogrešiti. Srednja klasa je poslednjih meseci mnogo napredovala.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.