Lepoj-Breni-umrla-majka-na-dan-krsne-slave

Izvor: medio.rs, 21.Nov.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepoj-Breni-umrla-majka-na-dan-krsne-slave

Ifeta Jahić preminula je 81-voj godini života u Beogradu. Brenina majka operisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je pevačica prebacila u Beograd, gde je i preminula.

Ifeta Jahić, majka pevačice Lepe Brene, preminula je sinoć u 81. godini života. Kako prenosi beogradska štampa, folk zvezda i njen suprug Boba Živojinović otkazali su večerašnje slavlje povodom njihove slave Aranđelovdan koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

Da podsetimo, Ifeta Jahić godinama je bila teško bolesna. Ona je perisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je pevačica prebacila u Beograd, gde je i preminula.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Breni na dan slave preminula majka

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2014

Pjevačica Lepa Brena doživjela je danas tešku porodičnu tragediju...Kako se saznaje oko 12 sati, na dan pjevačicine slave Sv. Aranđela preminula je njena majka Ifeta Jahić u 81. godini života...Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.