Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepir: Slučaj "Dragičević" okarakterisan kao ubistvo

BANJALUKA – Želimir Lepir, glavni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdio je za “Nezavisne” da je slučaj “Dragičević” okarakterisan kao ubistvo.

“Uskoro ćemo objaviti saopštenje i javnosti će biti sve jasno”, rekao je Lepir za "Nezavisne".

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, napisao je na Facebook grupi “Pravda za Davida” da je razgovarao sa Lepirom koji mu je rekao da je djelo okvalifikovano kao ubistvo.

“Upravo sam pričao sa tužiocom, Želimirom Lepirom, i djelo je okvalifikovano kao ubistvo, pravda za Davida, a šta ćemo sad”, napisao je Dragičević.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast odbila izveštaj o smrti mladića; Tužilac: Ubistvo

Izvor: B92, 04.Jul.2018

Glavni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Želimir Lepir rekao je za Nezavisne novine da je slučaj "Dragičević" okarakterisan kao ubistvo. Ranije je otac pokojnog Davida Dragičevića naveo da mu je Lepir rekao da će se to dogoditi. Poslanik Dragan Čavić je u Skupštini rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.