Leonardo Dikaprio osvojio srce još jedne manekenke

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio osvojio srce još jedne manekenke

Nina Agdal, manekenka za magazin "Sport Ilustrejted", raskinula je vezu sa Maksom Džordžom, pevačem grupe "The Wanted", a utehu je pronašla u glumcu Leonardu Dikapriu.

Pre samo šest meseci, Maks Džordž je u jednom intervjuu pričao kako je njegova veza sa Ninom idealna, te da su dugo vremena bili prijatelji i da je ovo za njih bio sledeći prirodni korak.

Međutim, stalna putovanja i obaveze su uradili svoje, te su njih dvoje i raskinuli, a manekenki nije trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dugo da pronađe zamenu.

U pitanju je glumac Leonardo Dikaprio, koji ima "naviku" da se zabavlja sa manekenkama. On je do skoro bio saToni Gram, takođe manekenkom, koja ga je po svemu sudeći, izgubila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leonardo Dikaprio osvojio srce još jedne manekenke

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Nina Agdal, manekenka za magazin „Sport Ilustrejted“, raskinula je vezu sa Maksom Džordžom, pevačem grupe „The Wanted“, a utehu je pronašla u glumcu Leonardu Dikapriu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.