Lekarka napadnuta na radnom mestu

Izvor: RTS, 20.Jul.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekarka napadnuta na radnom mestu

Marija Glavinić, lekarka ambulante u Dobanovcima, napadnuta na radnom mestu. Lekarku je fizički napao pacijent. Ona je van životne opasnosti i oporavlja se u Urgentnom centru.

Lekarku ambulante u Dobanovcima Mariju Glavinić na radnom mestu je fizički napao pacijent i naneo joj telesne povrede, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Pacijent je, kako se navodi, napao lekarku zato što je odbila da mu propiše lekove za oca, koji nije bio prisutan, što je inače pravilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za izdavanje lekova na recept.

Glavinić je zadobila telesne povrede, ali je van životne opasnosti i oporavlja se u Urgentnom centru, gde ju je večeras posetio državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Đukić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.