Lekari su bili zaprepašćeni: RODILA JE BLIZANCE, A ONDA... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari su bili zaprepašćeni: RODILA JE BLIZANCE, A ONDA... (FOTO)

Jedna majka rodila je blizance i ostala u čudu kada ih je videla!

Stejsi Omirin (30) rodila je dva dečaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i lekare i roditelje.

Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dečaka, koga su nazvali Dejvid, rodio se sa belom kožom i zlatnom kosom! Njegov brat Danijel, pak, povukao je na tatu i mamu i ima tamnu kosu i kožu.

Ispostavilo se da da Dejvid ima albinizam i da je on uzrok ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesvakidašnjoj pojavi.

Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gde god se pojave i da je svi pitaju koje je dete njeno.

- Kada im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kada sam ih videla. Kada mi je doktor rekao da moja deca nisu identična, nisam znala na šta misli. Ali kada mi ih je doneo u naručje i kada sam videla razliku u boji kose i kože, nisam mogla da verujem. Sve do trenutka njihovog rođenja nisam znala da su toliko različiti - ispričala je ova majka iz Nigerije.

A mother from Lagos, Nigeria has twin boys and one is black and the other is white https://t.co/jPsmr9eUmS

— Daily Mail Online (@MailOnline) December 8, 2019

Ona je dodala da je pozvala muža, koji je tako ostao bez teksta kada je video sinove.

- Nije verovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikada nisam videla ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom - ispričala je ponosna mama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodila blizance, jedno tamnoputo, drugo ima bijelu kožu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2019

Stejsi Omirin (30) rodila je dva dečaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i ljekare i roditelje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.