Lekar Majkl Džeksona naručio 15 litara anestetika

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar Majkl Džeksona naručio 15 litara anestetika

Dogodio se novi obrt na suđenju Konrada Mareja, lekara pokojnog Majkl Džeksona. Najnoviji svedok tužilaštva, odtkrio je da je Konrad naručivao masivne količine snažnih “droga”.

Svedok optužbe bacio je novo svetlo na slučaj Konrada Mareja, lekara pokojnog pevača. Na suđenju, svedok je obelodanio podatak da je Marej naručio čak 15 litara Propofola od njega. Farmaceut je ovim podatkom šokirao porotu.

Lekar je u svoju odbranu rekao da je ta količina anestetika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila namenjena brojnim pacijetnima, sa njegove klinike u Los Anđelesu a ne samo Majkl Džeksonu, pa mu je zbog toga bilo potrebna ta količina.

Povezane vesti: Majkl Džekson bi preživeo da je njegov lekar brže pozvao pomoć? Lekar Majkla Džeksona skrivao dokaze? Deca Majkla Džeksona kao svedoci na suđenju Snimci sa autopsije Majkla Džeksona na suđenju njegovom lekaru Tužilac: Džekson je bio mrtav pre zvanja hitne pomoći

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar Majkl Džeksona naručio 15 litara anestetika

Izvor: S media, 06.Okt.2011, 00:08

Dogodio se novi obrt na suđenju Konrada Mareja, lekara pokojnog Majkl Džeksona. Najnoviji svedok tužilaštva, odtkrio je da je Konrad naručivao masivne količine snažnih “droga”...Svedok optužbe bacio je novo svetlo na slučaj Konrada Mareja, lekara pokojnog pevača. Na suđenju, svedok je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.