Lejdi Gaga više ne pije i ne drogira se?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2012, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga više ne pije i ne drogira se?

Pevačica Lejdi Gaga (26) otkrila je fanovima da je okrenula novi list u životu. Ona je u bekstejdžu posle koncerta u Amsterdamu u razgovoru sa obožavateljima rekla da je prestala da pije i da uzima drogu. Takođe, istakla je da se izlečila od depresije jer se zaljubila.

Da li joj verujete: Lejdi Gaga tvrdi da više ne pije, ne drogira se i da nije depresivna  

Lejdi Gaga se više od godinu dana zabavlja sa glumcem Tejlorom Kinijem, koji se proslavio u "Vampirskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dnevnicima".

 

“Nisam depresivna i zbog toga ne pijem. Ponekad popijem čašu vina uz obro", rekla je Gaga, koja se ranije "davila" u viskiju.

 

Jedan od fanova tvrdi da je Gaga otkrila još intimnih detalja o sebi.

 

"Želi da smrša i iz ishrane je izbacila gluten i pšenicu. Dala je striktno uputstvo saradnicima kako ne bi imala problema u restoranima i na nastupima. Želi da smrša pet kilograma za mesec dana".

 

Pevačica je izjavila i da je prestala da se drogira zbog oca. Jednom ju je otac uhvatio drogiranu, zbog čega je prestala da uzima zabranjene supstance.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.