Lejdi Gaga roudi na turneji Ajron Mejdena

Izvor: Blic, 21.Apr.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga "roudi" na turneji Ajron Mejdena

Budući da je veliki fan britanske hevi metal grupe "Ajron Mejden", kontroverzna pop pevačica Lejdi Gaga ponudila se da bude pomoćnik popularnom bednu tokom nastupa na Floridi.

Pevačica je izjavila da će biti njihov "nezvanični roudi" tokom nekoliko koncerata koji će britanski sastav održati u ovoj američkoj državi u okviru svoje svetske turneje "The Final Frontier".

Gaga se obavezala da će obavljati razne poslove kao što su peglanje i serviranje pića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Ona je veliki fan Ajron Mejdena i spremna je da im bude pri ruci samo da bi bila u društvu svojih idola", kazao je neimenovani izvor listu "Miror", dodajući da je Gaga opčinjena bendom i da sanja da jednog dana sa njima saradjuje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.