Lejdi Gaga pod nadzorom svoje mame

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga pod nadzorom svoje mame

Mama trenutno najpopularnije pevačice Lejdi Gage, odlučila je da stane na put razuzdanom životu svoje ćerke. Tako je krenula sa njom na turneju.

Sintia Džermanota, kako se zove Gagina mama, odlučna je u svojoj nameri da stane na kraj ćerkinom razuzdanom životu. Zato više ne želi da je pušta samu na koncerte.

Lejdi Gaga je i sama priznala da se tokom turneje ne hrani normalno, već da unosi samo namirnice u tečnom obliku, a jednom je već bila primorana da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkaže koncerte zbog iscrpljenosti.

Mama Sintia se obavezala da pazi na zdravlje svoje dvadesetpetogodišnje ćerke Gage, pa zato ne napušta njen autobus za turneju.

- Mama misli da pevačica previše pije i ne jede dovoljno. Na to će posebno da pripazi - rekao je jedan izvor.

Sintia je bila i na poslednjem koncertu svoje ćerke u San Dijegu. Na to ju je podstakla nedavna Gagina izjava kako je na "pijanoj dijeti". Uveče pije gomile viskija, a ujutro se mamurluka rešava žestokim vežbanjem.

Vreme će pokazati da li će mamin uticaj smiriti Gagu, a poznato je da je kontroverzna pevačica jako konzervativna kada je porodica u pitanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga pod nadzorom mame

Izvor: S media, 04.Apr.2011

Mama poznate pevačice sa njom na turneji zbog razuzdanog ponašanja svoje ćerke. Gaga se neredovno hrani i alkoholiše se. Kada je porodica u pitanju, veoma je konzervativna....Mama trenutno najpopularnije pevačice Lejdi Gage, odlučila je da stane na put razuzdanom životu svoje ćerke. Tako je krenula...

Nastavak na S media...

LEDI GAGA S MAMOM NA TURNEJU!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2011, 08:29

Mama, mama, je l’ mogu sladoled? Sintija Germanota, majka slavne Ledi Gage, rešila je da ubuduće u stopu prati svoju ćerku, poznatu po neobuzdanom ponašanju. Neće je puštati samu čak ni na koncerte! Pevačica je nedavno priznala da se tokom turneje ne hrani normalno, već u organizam..Mama,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.