Ledi Gaga završila u invalidska kolica!

Izvor: Glas javnosti, 20.Feb.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledi Gaga završila u invalidska kolica!

LOS ANĐELES - Američka pop zvezda Lejdi Gaga je očigledno previše opteretila kuk, jer je sada prikovana za invalidska kolica.

Kako

prenose američki mediji, suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemom,

26-godišnja pevačica je morala da otkaže preostalih 25 nastupa na svojoj

američkoj turneji.

Uskoro će biti podvrgnuta operaciji, a do tada će morati da se kreće u invalidskim kolicima.

Ledi Gaga je, ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rešila da sve okrene na šalu pa je tako nadenula ime svom novom pomagalu.

"Ovo je Ema", napisala je Gaga ispod fotografije invalidskih kolica koju je objavila na Tviteru.

Njeni obožavaoci, a posebno oni koji su kupili karte za njene koncerte, moraće da se strpe neko vreme pre nego što se pevačica vrati na scenu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lady Gaga operisana danas

Izvor: Tracara.com, 20.Feb.2013

Operacija bi trebalo da reši Gagine problemeLady Gaga operisala je kuk danas, nakon što je pre nekoliko dana utvrđeno da boluje od retke bolesti sinovitisa.Pop zvezda danas je hospitalizovana, nedelju dana nakon što je otkazala ostatak nastupa na Born This Way turneji. Tokom nedelje, koristila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.