Ledi Gaga čestitala monstumima Božić

Izvor: Glas javnosti, 27.Dec.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledi Gaga čestitala monstumima Božić

LOS ANĐELES - Pevačica Ledi Gaga objavila je na društvenoj mreži Tviter da će se snimati dokumentarac o njoj čiji će producent biti i njen prijatelj i trenutni saradnik fotograf Teri Ričardson.

"Srećan Božić mali monstrumi", napisala je Ledi Gaga na Božić. "Teri Ričardson pravi dokumentarac o mom životu, o snimanju novog albuma "Artpop" i vama", dodala je pevačica na Tviteru.

Ona se zahvalila svojim obožavaocima što su bili strpljivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i što su čekali njen album "Artpop".

Ričardson i Lejdi Gaga prethodno su sarađivalli na knjizi fotografija nazvanih ""Lejdi Gaga x Terry Rićardson"". Pevačica će debitovati na filmu Roberta Rodrigeza ""Maćete Kills"".

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.