Lečić, Božović, Milojičić i Milosavljević isključeni iz DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2020, 20:59

Lečić, Božović, Milojičić i Milosavljević isključeni iz DS

Četiri funkcionera Demokratske stranke isključenja su danas iz članstva te partije zbog pokušaja preotimanja stranke i nedoličnog ponašanja.

Izvršni odbor DS odlučio je o tome u disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke, a isključeni su Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić.

Etički odbor pokrenuo je disciplinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postupak protiv četvorice funkcionera 9. jula, s obrazloženjem da su prekršili Statut i Etički kodeks Demokratske stranke i time naštetili njenom ugledu.

"Radoslav Milojičić Kena, Slobodan Milosavljević, Balša Božović i Branislav Lečić bili su organizatori pokušaja preotimanja stranke u Madlenijanumu 21. juna ove godine, kada su doveli privatno obezbeđenje na sednicu, blokirali ulaze u Madlenijanum i na kraju inicirali prekid zasedanja Glavnog odbora", navedeno je u saopštenju koje je medijima dostavila Informativna služba Demokratske stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lečić, Božović, Milojičić i Milosavljević isključeni iz DS

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2020

KRAGUJEVAC - Izvršni odbor Demokratske stranke je na večerašnjoj sednici isključio iz partije Balšu Božovića, Slobodana Milosavljevića, Branislava Lečića i Radoslava Milojičića Kenu, saznaje Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.