Lažni socijalisti nudili pare za glas

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2016, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni socijalisti nudili pare za glas

SRBOBRAN - Opštinski odbor SPS u Srbobranu podneo je krivičnu prijavu protiv NN lica zbog lažnog predstavljanja i narušavanja ugleda partije u predizbornoj kampanji. Kako je saopšteno, reč je o nepoznatim ljudima koji su se u selu Nadalj predstavljali kao aktivisti SPS, nudeći od 2.000 do 5.000 dinara za glas na predstojećim izborima. - Uspeli smo da zabeležimo registarski broj tablica automobila kojim su u Nadalj došli ovi lažni aktivisti. Zatražili smo pokretanje istrage o podmuklom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pokušaju diskreditacije i grubog narušavanja ugleda koji SPS, predsednik opštine i OO SPS Zoran Mladenović i svi ostali članovi partije imaju u srbobranskoj opštini. Obaveštavamo građane da se SPS u predizbornoj kampanji ne bavi kupovinom glasova, jer to nikad nije činila, niti će činiti - navedeno je u saopštenju OO SPS. Srbobran je u sklopu priprema za predstojeće izbore posetio potpredsednik SPS Branko Ružić, koji je najviše vremena proveo sa mladim socijalistima. Ružić je izjavio da SPS na lokalnim izborima u Srbobranu 24. aprila očekuje možda čak i apsolutnu pobedu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi sukob SPS i SNS u Surdulici

Izvor: juGmedia, 09.Apr.2016

SURDULICA – Opštinski odbor Socijalističke partije (SNS) optužio je tamošnje naprednjake za izazivanja straha i međunacionalne netrpeljivosti, time što su pokušali da bace propagandi materijal sa zgrade u kojoj je sedište SPS-a. Incident se dogodio sinoć oko 21 čas ta vreme trajanja koncerta...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.