Lažni humanitarci varaju ljude na Starom gradu

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni humanitarci varaju ljude na Starom gradu

Gradska opština Stari grad upozorava građane da su u poslednje vreme na teritoriji ove opštine učestale pojave lica koja dolaze na vrata sugrađana predstavljajući se kao opštinski aktivisti koji traže novčanu pomoć za hendikepirana lica.

- Napominjemo da je reč o prevari i da takvim lažnim „humanistima" ne treba ni otvarati vrata a kamoli nasedati na njihove argumente - upozoravaju iz opštine.

Oni ističu da GO Stari grad do sada nikada nije organizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slične aktivnosti za ovakav vid prikupljanja novčane pomoći, kao i da će o svemu obavestiti nadležne organe policijske stanice Stari grad.

Iz opštine apeluju na građane da se u slučajevu uznemiravanja obrate OUP-a Stari grad na telefon: 3239 732.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.