Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2013, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažirali povrede u autobusu

NOVI SAD - Dve osobe uhapšene u Novom Sadu, a protiv pet će biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su lažirali povrede u vozilima GSP i učinili prevare u osiguranju.

Policijsko zadržavanje od 48 sati određeno je M. M. (1991) i M. Ž. (1989), dok će protiv S.K. (1981), J.K. (1991), Đ.M. (1974), D.M. (1993) i A.S. (1975), biti podneta krivična prijava.

Krivičnom prijavom biće obuhvaćen i R.N. iz Novog Sada, koji je početkom marta ove godine tokom iste akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uhapšen, zbog sumnje da je organizovao veću grupu ljudi.

Sumnja se da je grupa po njegovim instrukcijama prijavljivala povrede zadobijene u saobraćajnim nezgodama, najčešće u autobusima GSP Novi Sad, zahtevajući isplatu naknade u iznosu od preko pet miliona dinara na štetu osiguravajućih društava.

RTS

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Novosađani lažirali povrede u autobusu

Izvor: Kurir, 25.Apr.2013

Policija u Novom Sadu uhapsila je dve osobe, a protiv njih pet će biti podnete krivične prijave zbog prevare u osiguranju..NOVI SAD - Dve osobe uhapšene u Novom Sadu, a protiv pet će biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su lažirali povrede u vozilima GSP i učinili prevare u osiguranju...Policijsko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.