Lavrov u Turskoj slomio zglob na ruci

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov u Turskoj slomio zglob na ruci

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov večeras je u Istanbulu slomio zglob na ruci, zbog čega je prebačen u Medicinski istraživački centar Taksim, prenosi turska agencija Anadolija.

Lavrov, koji se nalazi u Istanbulu na trećem susreta Tursko-ruskog visokog veća za saradnju, u večernjim satima prebačen je u bolnicu gde mu je sanirana povreda ruke u predelu šake.

Ranije su turski mediji javili da je Lavrov pao u hotelu u Istanbulu i slomio članak leve noge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kako saznaje agencija Anadolija, Lavrov je nakon pružene neophodne lekarske pomoći napustio bolnicu. Šef ruske diplomatije boravi u poseti Turskoj kao član delegacije koja prati ruskog predsednika Vladimira Putina.

Ruski portal "gazeta.ru" preneo je, pozivajući se na televizijski kanal CNN Turk, da je Lavrov slomio ruku i da okolnosti pod kojima se to desilo još nisu poznate.

Lavrov bi sutra treba da učestvuje na ministarskom susretu Saveta Rusija-NATO u Briselu, na kojoj će razmotriti pitanje protivraketne odbrane, stanje u Avganistanu i situaciju oko Sirije.

Agencija AFP podseća da je takođe u hotelu u Istanbulu generalni

sekretar NATO Anders Fog Rasmusen 2009. godine pao i iščašio rame.

Povezane vesti: Erdogan i Putin dogovorili saradnju na izgradnji nuklearke Putin podržava Merkelovu u naporima za rešavanje krize u evrozoni Medvedev: Putin je dobrog zdravlja Peres u poseti Moskvi Njujork tajms: Romnijev sin tražio investitore u Rusiji

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.