Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Upozorili smo na provokaciju

MOSKVA - Ruska vojska u Siriji je nekoliko puta upozorila na predstojeću ozbiljnu provokaciju s ciljem da Damask bude optužen za upotrebu hemijskog oružja.

"Već smo imali priliku da komentarišemo sadašnju situaciju prije nego što je ona postala realnost", rekao je Lavrov.

On je podsjetio da je ruska vojska u Siriji više puta upozorila, a da su i sirijske vlasti govorile o tome, da se se priprema ozbiljna provokacija s ciljem da Damask bude optužen za upotrebu otrovnog agensa protiv civila, prenio je TASS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OVO JE PROVOKACIJA Lavrov: Upozorili smo na napad hemijskim orzžjem

Izvor: Blic, 09.Apr.2018

Ruska vojska u Siriji je nekoliko puta upozorila na predstojeću ozbiljnu provokaciju s ciljem da Damask bude optužen za upotrebu hemijskog oružja, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.