Lavrov: Putin i Lukašenko će se sastati u naredne dve nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2020, 12:41

Lavrov: Putin i Lukašenko će se sastati u naredne dve nedelje

"Predsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko sastaće se u Moskvi u naredne dve nedelje", izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov otvarajući sastanak sa svojim beloruskim kolegom Vladimirom Makejem na kojem je prisustvovao veliki broj učesnika.

"Najavljeno je da će se sastanak predsednika dveju zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ruskoj prestonici održati i u naredne dve nedelje", rekao je Lavrov, preneo je TASS.

Prema njegovim rečima, to naglašava obostranu nameru razvijanja ravnopravnih i obostrano korisnih odnosa.

Ministar spoljnih poslova Vladimir Makej nalazi se u jednodnevnoj radnoj poseti Moskvi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRELOMNA TAČKA U "SLUČAJU BELORUSIJA": Evo kad će Putin i Lukašenko opet za sto

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2020

Ministar spoljnih poslova Vladimir Makej nalazi se u jednodnevnoj radnoj poseti Moskvi..Predsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko sastaće se u Moskvi u naredne dve nedelje, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov otvarajući sastanak sa svojim beloruskim kolegom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.