Lančani sudar povorke automobila Mukerdžija

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar povorke automobila Mukerdžija

Povorka automobila indijskog predsednika Pranaba Mukerdžija bila je u utorak učesnik saobraćajne nezgode u Švedskoj, u kojoj je lakše povređeno devet ljudi.

Portparol policije u gradu Upsala Krister Nordstrom je izjavio da predsednik Indije i drugi zvaničnici te zemlje nisu povređeni u nezgodi, koja se dogodila dok je Mukerdži putovao prema Univerzitetu Upsala kako bi pristustvovao jednom događaju, prenela je agencija AP.

Nordstrom je precizirao: "Ubrzo pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se isključili sa autoputa, četiri automobila iz povorke su se međusobno sudarila. Ne znam kako se to dogodilo."

Mukerdži je poslednjeg dana svoje posete Švedskoj, posetio Upsalu, grad oko 65 kilometara severno od prestonice Stokholma.

Plan posete predsednika Indije Švedskoj nije poremećen zbog saobraćajne nezgode.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.