Lakše i brže uz Parking pass karticu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakše i brže uz Parking pass karticu

U zavisnosti od potreba vozača, na raspolaganju su kartice za vremenski period od 24 sata, tri ili sedam dana

Posetioci Beograda, oni koji dolaze poslom ili u posetu svojim automobilom, uz jednu karticu „Parking servisa“ mogu da parkiraju na čak 22 parking objekta kojima upravlja ovo Preduzeće i plate parkiranje brzo i bez čekanja u redu.

„Parking servis“ Beograd obezbedio je Parking pass karticu koja omogućava neograničeni broj ulazaka u javne garaže i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parkirališta, u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena. Kartica se aktivira prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralište. i mogu se kupiti u garažama, parkiralištima i poslovnicama „Parking servisa”.

Korisnici Parking pass kartice od 1. aprila do 1. novembra mogu bez nadoknade da koriste i četiri bicikla, dva za odrasle i dva za decu, u garaži „Obilićev venac” i na parkiralištima „Ada Ciganlija”,  „Milan Gale Muškatirović” i „Sava centar”. Ova pogodnost važi samo dok važi i kartica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.