Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 13:03

Lajčak sledeće nedelje u poseti Prištini i Beogradu

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće u Prištini od 1. do 3. marta, a potom sledi poseta Beogradu 3. i 4. marta.
Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja na Zapadnom Balkanu, Miroslav Lajčak, posetiće region u prvoj nedelji marta, saopšteno je iz sedišta kancelarije EU u Prištini.
Miroslav Lajčak će posetu započeti Prištini od 1. do 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << marta, a 3. i 4. će, kako se navodi, boraviti u Beogradu.
Nakon toga, Lajčak će posetiti Crnu Goru 4. i 5. marta.
Lajčak planira da se sastane sa političkim liderima svih partnera sa Zapadnog Balkana, kao i sa predstavnicima EU na terenu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak stiže na Zapadni Balkan u martu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Feb.2021

Specijalni predstavnik Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja na Zapadnom Balkanu, Miroslav Lajčak, posetiće region u prvoj nedelji marta, potvrđeno je iz kancelarije EU u Prištini. Posetu će započeti na Kosovu od 1. do 3. marta, nastaviće u Srbiji 3. i 4. marta,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.