Lajčak razgovarao sa predstavnicima dela srpske opozicije

Izvor: Beta, 30.Jun.2022, 14:55

Lajčak razgovarao sa predstavnicima dela srpske opozicije

 Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak razgovarao je danas sa liderima više opozicionih parlamentarnih političkih stranaka i pokreta.Lajčak je u sedištu Delegacije EU u Beogradu razgovarao sa predsednicima Stranke slobode i pravde i Demokratske stranke, Draganom Đilasom i Zoranom Lutovcem, liderima pokreta Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak, Dobricom Veselinovićem i Đorđem Miketićem, i generalnim sekretarom Narodne stranke Stefanom Jovanovićem.Sastanku je prisustvovao i šef Delegacije EU u Srbiji Emanuele Žofre.Lajčak boravi u trodnevnoj poseti Beogradu, gde je došao iz Prištine. Juče se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a najavljen je i njegov susret sa predstavnicima međunarodne zajednice.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak se sastao sa predstavnicima parlamentarne opozicije

Izvor: RTS, 30.Jun.2022

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastao se u Beogradu sa liderima parlamentarne opozicije u prostorijama Delegacije EU u Srbiji. . Sastanku su prisustvovali i šef Delegacije EU u Srbiji Emanuele Žiofre, lider Stranke slobode...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.