LUDILO: Evo koji će telefon prvi imati kameru od 108MP!

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO: Evo koji će telefon prvi imati kameru od 108MP!

Izvori iz industrije otkrivaju nešto što do sada nije viđeno na pametnom telefonu!

Samsung planira ogroman novitet za Galaxy S11 uređaj - kameru sa senzorom od 108MP! Ali, postoji caka!

"Indipendent" prenosi da je gigant iz Koreje razvio Isocell Bright HMX senzor kako bi ga stavio u svoje uređaje, ali će zapravo drugi proizvođač prvi ponuditi ovu monstruoznu kameru u svojim telefonima.

Kineska firma Xiaomi najavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je da će do kraja ove godine na jednom od svojih uređaja predstaviti ovakav senzor, što će biti prvi put da smartfon "prebaci" stotinu miliona piksela. Slike napravljene ovim senzorom imaće rezoluciju od 12.032x9.024 piksela!

Xiaomi u planu ima nove Mi Mix 4 i Mi 10 uređaje, pa je moguće da će jedan od njih imati ovu kameru.

"Ice universe" je objavio da će Samsung sopstvenu tehnologiju staviti u svoj Samsung Galaxy S11 uređaj, ali on izlazi nakon novog Xiaomi telefona - tek sledećeg proleća.

Da li biste vi voleli da vaš pametni telefon ima ovako "besnu" kameru? Čekamo vaše komentare ispod vesti i na mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.