LUČANI: Nebojša Rodić obišao fabriku Milan Blagojević

Izvor: Kurir, 12.Jan.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUČANI: Nebojša Rodić obišao fabriku Milan Blagojević

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Rodić posetio je danas preduzeće "Milan Blagojević - namenska a.d" Lučani, gde je sa direktorom tog preduzeća Radošem Milovanovićem razgovarao o poslovanju fabrike i istakao da je cilj Vlade Srbije da se do 31. decembra broj zaposlenih u namenskoj industriji smanji za 10 odsto.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Rodić je posle sastanka sa menadžmentom preduzeća obišao pogone energetike, celuloida i školjki i B pogon za proizvodnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << raketnih goriva i jednobaznih baruta, gde se u razgovoru sa zaposlenima interesovao za tehnološki proces i uslove rada.On je istakao da je drugi put u Lučanima za veoma kratko vreme radi realizacije dogovora sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, u vezi sa stvaranjem optimalnog okvira za još uspešniji rad srpske namenske industrije, navodi se u saopštenju.

"Nije neuobičajeno za direktora Milovanovića i mene da imamo susrete nedeljom. Danas sam tu i da domaćinima predočim zakonska rešenja Vlade Srbije koja se tiču broja zaposlenih po svim osnovama, sa jasnom porukom da se broj zaposlenih mora smanjivati, a stepen angažovanosti na poslovima povećati. Cilj je da do 31. decembra ove godine smanjimo broj zaposlenih u namenskoj industriji za deset procenata", istakao je ministar Rodić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.