LSV u ponedeljak organizuje protest u Beogradu

Izvor: B92, 10.Jan.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV u ponedeljak organizuje protest u Beogradu

Novi Sad -- Liga socijaldemokrata Vojvodine u ponedeljak, 11. januara organizuje protestnu šetnju u Beogradu, saopšteno je iz te političke organizacije.

Protest će krenuti u 11.55 časova sa Trga Nikole Pašića, a završiće se kod Ustavnog suda Republike Srbije, Bulevar Kralja Aleksandra 15.

Delegacija LSV će zatim predati inicijativu Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti dela Zakona o budžetskom sistemu i Zakona o budžetu Republike Srbije.

Nakon toga, učesnicima protesta i medijima će se obratiti predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Protest Lige socijaldemokrata u ponedeljak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jan.2016

Liga socijaldemokrata Vojvodine, 11. januara organizuje protestnu šetnju u Beogradu, saopšteno je iz te političke organizacije...Protest će krenuti u 11.55 časova sa Trga Nikole Pašića, a završiće se kod Ustavnog suda Republike Srbije, Bulevar Kralja Aleksandra 15...Delegacija LSV će zatim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

LSV organizuje protest u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2016

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) najavila je danas da će u ponedeljak, 11. januara organizovati protestnu šetnju u Beogradu, nakon koje će Ustavnom sudu predati inicijativu za ocenu ustavnosti dela Zakona o budžetskom sistemu i Zakona o budžetu Srbije...Kako je najavljeno, protest će krenuti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.