LSV: Oštećen stranački automobil u Beloj Crkvi

Izvor: Mondo, 18.Okt.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Oštećen stranački automobil u Beloj Crkvi

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je da je u noći između ponedeljka i utorka, oštećen službeni auto te stranke u Beloj Crkvi.

Foto: youtube/printscreen

LSV je naveo da su oba retrovizora otkinuta sa auta koji je bio parkiran ispred porodične kuće predsednice Opštinskog odbora te stranke u Beloj Crkvi, pokrajinske poslanice i članice Predsedništva LSV-a Sandre Ristić.

Dodaje se da je o incidentu jutros obaveštena i policija koja je obavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uviđaj.

"LSV očekuje da nadležni što pre identifikuju i kazne počinioce", stoji u saopštenju.

Ta stranka je pre tri dana zatražila da opštinska, pokrajinska i republička vlast "javno i precizno saopšte" koji je to opasan otpad uskladišten i tretiran u napuštenoj hali fabrike "25.maj" u Beloj Crkvi i ko će za to da odgovara.

LSV je tada naveo da su vlasti dužne da odgovore da li je građanima Bele Crkve ugroženo zdravlje usled tretmana opasnog otpada kao i kako je moguće da je otpad skladišten i tretiran šest meseci nakon zabrane od strane pokrajinskog inspektora za zaštitu životne sredine. ;

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.