Izvor: B92, 26.Apr.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSCG: NE POSTOJI KOMUNIKACIJA SA "ZAJEDNO ZA JUGOSLAVIJU"

Portparol Liberalnog saveza Crne Gore demantovala je da postoji bilo kakva komunikacija izmedju liberala i celnika koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" oko formiranja postizborne koalicije, tj. nove crnogorske Vlade, javlja dopisnik Radija B92, Nebojsa Skenderi. Na molbu da prokomentarise najave iz vrha koalicije za Jugoslaviju da takva mogucnost postoji, Vesna Perovic kaze da su "te spekulacije potpuno, bez ikakvog logicnog i minimuma logicnog smisla. Mislimo da nema smisla da uopste komentarisemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko su besmislene".

Inace, podgoricke "Vijesti" su u cetvrtak objavile, pozivajuci se na izvore iz vrha crnogorskih liberala, da ce ta partija u razgovorima sa celnicima DPS-a i SDP-a narednog dana, kao uslov za ulazak u Vladu, zahtevati neki vazniji resor, ili veci uticaj u pojedinim ministarstvima. List pise da su liberali najvise zainteresovani za ministarstvo finansija, obrazovanja i unutrasnjih poslova. Na pitanje da li je to tacno, Perovic odgovara: "'Vijesti', kao i obicno imaju prilicno maste koju upotrebljavaju kada sastavljaju narocito naslove. Ja cu za ovu priliku samo reci da cemo se mi sutra obratiti javnosti i da cemo tada reci na koji nacin mi razmisljamo i kako cemo pristupiti svemu ovome i sutra ce stvari biti mnogo jasnije", rekla je portparol LSCG-a

Vesna Perovic je na kraju rekla da ne zna kako ce teci razgovori sa DPS-om i SDP-om, mada, kako je rekla, ima utisak da i drugoj strani veoma tesko da udje u razgovore. "Potpuno ih razumijem i bice im tesko", zakljucila je portparol liberalnog saveza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.