LOŠA SEZONA: Tipsarević najveće razočarenje godine

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠA SEZONA: Tipsarević najveće razočarenje godine

Srbin je neslavnu titulu dobio kao igrač koji je ispao iz TOP 10 i sada je 36. na svetu

Srpski teniser Janko Tipsarević i Australijanka Samanta Stosur proglašeni su najvećim razočaranjima u godini za nama, prema izboru sajta "tennis.com".

Tipsarević je neslavnu titulu zaslužio kao teniser koji je iz Top 10 pao na 36. poziciju ATP liste, dok je Stosurova kao osvajačica Gren slema, trenutno 18. na svetu.

Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se opisuje kao igrač koji je titulom u Čenaiju i dobrom igrom u januaru najavio fenomenalnu sezonu, ali se desilo upravo suprotno.

Analitičari sa spomenutog sajta ustanovili su dva razloga Jankovog pada, posle uspona iz prethodne godine. Prvi, da je imao problema sa inspiracijom i drugi, da su njegove povrede bile istinite.

Srpski teniser u sezoni ima ukupan skor 20-24, a nije mogao da pomogne saigračima iz reprezentacije u finalu Dejvis kupa, što je direktno uticalo na rezultat duela i poraz od Češke 2:3.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LOŠA SEZONA: Tipsarević najveće razočarenje godine

Izvor: Dzungla.org, 25.Nov.2013

Srbin je neslavnu titulu dobio kao igrač koji je ispao iz TOP 10 i sada je 36. na svetu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.