LJUBAV JE ZVANIČNO UMRLA Razvodi se još jedan SAVRŠENI par

Izvor: Blic, 07.Avg.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LJUBAV JE ZVANIČNO UMRLA" Razvodi se još jedan SAVRŠENI par

Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih svetskih parova, koji je o svojoj ljubavi pričao bajkovito i sa ozbiljnom dozom romantike. Uvek nasmejani, uvek puni podrške jedno za drugo. Međutim, puj pike, ne važi.

Zvezda filmova "Čuvari galaksije" Kris Prat i njegova supruga, glumica poznata po ulogama u komedijama poput "Mrak filma", Ana Feris, sinoć su objavili da se razilaze.

Svetski mediji su eksplodirali, a američki su ovaj razvod proglasili "zvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krajem ljubavi" jer su Kris i Ana bili zaista idelalan par, ili se to bar tako činilo.

Njih dvoje su u braku od 2009. godine i imaju sina od četiri godine, Džeka.

Kris se oglasio na Fejsbuku sledećom objavom:

- Ana i ja sa tugom objavljujemo da smo se rastali. Dugo smo se trudili da sačuvamo brak i nismo uspeli. Razočarani smo. Naš sin ima dva roditelja koja ga mnogo vole i za njegovo dobro potrudićemo se da ovu situaciju učinimo što privatnijom. I dalje se volimo, poštujemo i i dalje smo podrška jednio drugom - stoji na glumčevom zvaničnom profilu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.