LJUBAV CVETA: Maradona uživa sa novom devojkom!

Izvor: Kurir, 31.Mar.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV CVETA: Maradona uživa sa novom devojkom!

Legendardni fudbaler je u vezi sa 30 godina mlađom devojkom

BUENOS AJRES - Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Dijego Armando Maradona izjavio je da uživa u ljubavi sa novom devojkom 22-godišnjom Rosijom Heraldinom Olivom.

Maradona se vratio u domovinu sa Rosijom pošto su zajedno u prethodnih mesec dana bili u Dubaiju, Londonu, Madridu i Mančesteru.

Devojka bivšeg fudbalera je izjavila da je njihova veza stabilna i dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da je srećna jer je upoznala Maradonine ćerke. Rosija je navela da planiraju da se zajedno vrate u Dubai.

"Provešću nekoliko dana sa porodicom u San Miguelu, a onda ćemo Dijego i ja da se vratimo u Dubai. Veoma sam srećna ovih dana, a Dijego je dobar prema meni", rekla je Maradonina devojka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maradona uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom devojkom

Izvor: NaDlanu.com, 31.Mar.2013

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Dijego Armando Maradona izjavio je da uživa u ljubavi sa novom devojkom 22-godišnjom Rosijom Heraldinom Olivom. ..Legendardni fudbaler je u vezi sa 30 godina mlađom devojkomMaradona se vratio u domovinu sa Rosijom pošto su zajedno u prethodnih mesec...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.