LI ADI O RONALDU: On je ništa za mene

Izvor: Kurir, 06.Jan.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LI ADI O RONALDU: On je ništa za mene

Nekadašnji centarhalf Crvene zvezde očekuje da će u Brazilu biti deo reprezentacije Gane i igrati protiv Portugala

Bivši centarhalf Crvene zvezde i reprezentacije Gane Li Adi sa nestrpljenjem čeka Svetsko prvenstvo u Brazilu i kaže da će ukoliko bude igrao protiv Portugala bez problema zaustaviti Kristijana Ronalda.

"Mogu lako da zaustavim Ronalda. On nije nikakav problem za mene. Učiniću da pored mene ne izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao dobar igrač", rekao je fudbaler Dinama iz Zagreba.

Adi je bio član „Crnih zvezda“ koji su se zaustavili u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010, pod vođstvom selektora Milovana Rajevca.

Gana će na Mundijalu igrati u Grupi G sa Nemačkom, Portugalijom i SAD.
Pogledaj vesti o: Ada,   Facebook,   Nova godina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JUBILEJ: Ronaldov 400. gol u karijeri

Izvor: Kurir, 06.Jan.2014

MADRID - Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su na domaćem terenu ekipu Selte sa 3:0, u utakmici 18. kola španske Primere...Favorizovani "kraljevski klub" očekivano je došao do 14. pobede ove sezone posle bolje igre u drugom poluvremenu, a meč je obeležio dvostruki strelac Kristijano Ronaldo koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.