LEPE VESTI IZ JABLANIČKOG OKRUGA: Za 24 sata NEMA zaraženih koronom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2020, 15:28

LEPE VESTI IZ JABLANIČKOG OKRUGA: Za 24 sata NEMA zaraženih koronom!

Trenutno se čeka na još 38 analiza za osobe koje su prethodnih dana uzorkovane u leskovačkom ZZJZ

Nijedan od 32 rezultata koji su u poslednja 24 časa, iz laboratorije „Vatreno oko Niš“ i Instituta za javno zdravlje u tom gradu, stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) nema pozitivan nalaz na infekciju virusom korona.

Od ovog broja 28 rezultata se odnose na osobe koje su uzorkovane u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leskovcu, a samo četiri na ostatak Jablaničkog okruga.

, Opštoj bolnici i domovima zdravlja u opštinama Jablaničkog okruga.

U kovid bolnici u Leskovcu, prema poslednjem izveštaju, na lečenju je osam pacijenata. Četiri su na terapiji kiseonikom, a bolnica je imala dva prijema novoobolelih i jedan otpust.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan Babušničanin zaražen kovidom

Izvor: JužneVesti.com, 07.Sep.2020

Rezultati 11 uzoraka koji su stigli u pirotski Zavod za javno zdravlje, negativni su na novi korona virus, saopšteno je iz ove zdravstvene institucije. Ipak, još jedan Babušničanin pozitivan je na korona virus, a njegov bris uzet je u vlasotinačkom Domu zdravlja.

Nastavak na JužneVesti.com...

U Jablaničkom okrugu četiri nova slučaja korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2020, 09:30

U poslednja 24 sata na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su četiri nova slučaja korona virusa, od 63 testirana uzorka...Svi zaraženi su sa teritorije grada Leskovca...Od početka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablaničkog okruga je 1.595...U Leskovcu ih je 1.268, Vlasotincu 165,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.