LEP GEST POLICAJACA IZ VRBASA: Cveće za najstariju sugrađanku

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEP GEST POLICAJACA IZ VRBASA: Cveće za najstariju sugrađanku

Povodom Dana žena policajci iz Vrbasa posetili Danicu Mrđenović POLICAJCI iz Vrbasa, na Dan žena 8. Marta, posetili su svoju nastariju sugrađanku Danicu Mrđenović, rođenu 1920. godine, i čestitali joj praznik, 8. mart. Pročitajte još: Policajci pripadnicama lepšeg pola čestitali 8. mart: Mislila sam da je redovna kontrola (FOTO) Uz poklone, policajci su devedesetdevetogodišnjoj dami, poželeli da je vide i na proslavi njenog 100. rođendana. Pripadnici saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policije, treću godinu za redom, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitaju svojim sugrađankama 8. mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. - Na taj način želimo da iskažemo iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju – kažu policajci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policajci iz Vrbasa za Dan žena poklonili ruže najstarijoj sugrađanki

Izvor: Radio 021, 09.Mar.2019

Policajci iz Vrbasa za Dan žena posetili su najstariju sugrađanku, Danicu Mrđenović, koja se nalazi na pragu 100. godine života...Pripadnici MUP-a su, uz poklone, poželeli Danici da se vide i naredne, 2020. godine, na proslavi njenog 100. rođendana...Ovo je treća godina zaredom da pripadnici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.