Izvor: B92, 10.Jul.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LENDEJL: OCEKUJEMO DOLAZAK MILOSEVICEVE SUPRUGE U HAG

Haski portparol Dzim Lendejl izjavio je u utorak da se ocekuje dolazak supruge bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica Mire Markovic, ali nije mogao da precizira kada. "Supruzi Slobodana Milosevica ce svakako biti omoguceno da ga poseti, ali njen boravak u Hagu ne moze biti neogranicen", rekao je Lendejl, prenosi Fonet. On je objasnio da se izlolacija u kojoj ce Milosevic biti do 27. jula ne odnosi na posete rodbine.

Lendejl je demantovao navode da su po dolasku Milosevica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pritvorsku jedinicu u Seveningenu napravljene bilo kakve promene soba za optuzene koji su ovde od ranije i da je sastav optuzenika po spratovima i dalje multietnicki. Lendejl je rekao da ce Milosevic morati da se pojavljuje u sudnici i ako ostane pri stavu da nece da se brani pred Tribunalom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.