LE: Traže trg Slobodana Miloševića

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Traže trg Slobodana Miloševića

Leskovački lider opozicione partije Pokret Socijalista, zatražio je da se Masarikov trg u centru tog grada preimenuje u trg Slobodana Miloševića.

Zahtev je upućen odbornicima Skupštine Leskovca, čiji je predsednik i ovdašnji lider Socijalističke partije Srbije Živojin Stefanović.

"Mišljenja smo da je Milošević branio interese naše otadžbine i da je za te interese i život dao. Nepravedno je izopšten najpre iz političkog života, a potom iz savremene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << istorije srpskog naroda", kazao je lider PS-a Božidar Vučković.

Vučković, koji je bio dugogodišnji funkcioner SPS-a, ocenio je da je Milošević zaslužan i za to što su Leskovčani u vreme njegove vladavine živeli bolje, kao i da ga još većina pamti po dobrom.

PS je zatražio i da se u Leskovcu podigne spomenik stradalim u bombardovanju Srbije 1999. godine.

Živojin Stefanović je kazao da ga Vučkovićevi predlozi "uopšte ne zanimaju".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.