LDP organizuje performans za decu na Gardošu

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP organizuje performans za decu na Gardošu

ZEMUN - Povodom 4. juna, Međunarodnog dana dece nedužnih žrtava, LDP Organizacija mladih organizuje interaktivnu predstavu za decu i roditelje "Pričam ti priču" na Gardošu u sutra 12 časova.

4. jun u celom svetu obeleževa se kao dan sećanja na decu koja prosjače, rade, koju povređuju i zlostavljaju. Oni su nemoćni i nezaštićeni i najteža su izvitoperenost svakog društva. Ekonomska, socijalna i politička haotičnost projektuju se na već poljuljanu porodicu, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se skrnave ličnosti i svaki odnos koji je određuje.

Povodom Međunarodnog dana dece nedužnih žrtava, LDP organizuje interaktvinu predstavu za decu i roditelje. Glumica Slađana Pavlović provešće najmlađe kroz magičnu priču o Pipi Dugoj Čarapi, koja je simbol slobode i dobrote. Uz Pipine avanture, kroz performanse i uz pomoć brojnih rekvizita, mališani, ali i roditelji, učiće kroz igru o dečjim pravima.

Akcija je otvorenog tipa, a održava se od 12 do 14 časova na Gardošu u Zemunu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Pričam ti priču" na Gardošu

Izvor: Blic, 04.Jun.2011, 21:05

ZEMUN - Međunarodni Dan dece nedužnih žrtava nasilja obeležen je danas interaktivnom predstavom za decu i roditelje "Pričam ti priču" na platou kod Gardoš kule...4. jun u celom svetu obeležava se kao dan sećanja na decu koja su na marginama društva, koja prosjače, koju izrabljuju, zlostavljaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.