LAŽNA INSPEKTORKA opljačkala radnju. Pogledajte!

Izvor: Mondo, 15.Maj.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽNA INSPEKTORKA opljačkala radnju. Pogledajte!

Žena od oko 30 godina predstavila se kao tržišni inspektor, ušla u jednu radnju na Banovom brdu i iz kase ukrala novac, pišu beogradski mediji.

Foto: Printscreen/Youtube

Incident se dogodio u utorak, 10. maja u radnji u Požeškoj ulici.

Žena je u radnju ušla, navodno, po prijavi kupca koji je tu kupio novine, ali nije dobio i fiskalni račun, piše "Kurir."

I. B. vlasnik lokala je objasnio da je žena došla oko 21 sat i predstavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se radnici kao inspektor.

"Ušla je u lokal i zvala me telefonom. Tokom razgovora objasnila mi je da je došla po prijavi starijeg gospodina koji je naveo da smo mu prodali novine ali da mu radnica nije izdala fiskalni račun",  ispričao je I.B.

Prema njegovim rečima razgovor mu je bio sumnjiv pa je pustio kamere da vidi ko mu je u lokalu.

Pogledajte snimak na kome se jasno vidi kako žena krade novac iz kase:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.