Kviz Toga se niko nije setio vikendom na Prvoj

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kviz "Toga se niko nije setio" vikendom na Prvoj

IZGLEDA da uredništvo TV Prva dobro zna koliko gledaoci vole kvizove, te ovog vikenda počinje emitovanje novog formata, pod nazivom "Toga se niko nije setio" (vikendom u 18.00). Kviz koji je već osvojio mnoge evropske zemlje nastao je u svetskoj produkcijskoj kući "Endemol", koja ga je proizvela za Bi-Bi-Si. Domaće izdanje vodiće Tamara Grujić, publici poznata po učešću u emisijama "Radna akcija" i "Tačno 1", dok će u ulozi genijalca kviza biti Dragan Ilić, popularni radijski voditelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poznatiji kao "TV manijak". On je pravi kvizoman, sveznalica, koji će ocenjivati i komentarisati odgovore takmičara, otkrivajući im gde su pogrešili ili navodeći dodatne odgovore koje su mogli da ponude. Tamara je srećna što će učestvovati u ovoj, kako kaže, zabavno-edukativnoj emisiji za celu porodicu. - Poželeli smo da se okrenemo lepim stvarima i zabavi u kojoj će uživati svi. Obećavamo dobar provod u kojem možete nešto i da naučite. Veoma se radujem početku emitovanja kviza i volela bih da se što više ljudi prijavi - rekla je Grujićeva. "Toga se niko nije setio" vođeno je obrnutom logikom - cilj takmičara je da na svako pitanje daju tačne, ali najneobičnije, najmanje očekivane odgovore, po mogućnosti one kojih se još niko nije dosetio, i da tako sakupe što manje bodova. Pitanja nisu preteška, poput ovih: Možete li nabrojati hitove britanskog benda "Bitlsi"? U kojim filmovima je glumio Džon Travolta, a u kojim Velimir Bata Živojinović? Takmiče se četiri para koja imaju zadatak da odgovaraju na pitanja iz različitih oblasti. Nadmetanje se odvija po krugovima (rundama), a nakon svakog kruga, par sa najviše bodova ispada iz igre. U paru se mogu naći rođaci, emotivni partneri, drugovi, kolege...TAKMIČARI U PREMIJERNOM izdanju kviza zabavlja će vas poznate ličnosti. Svoje znanje pokazaće pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, zatim, Milica Vuklić, mis Srbije 2013. i njena drugarica, kao i pevač Željko Šašić u društvu tekstopisca Dragana Brajića Braje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dragan Ilić u novom kvizu na "Prvoj"

Izvor: Blic, 05.Apr.2014

Popularni radijski voditelj Dragan Ilić od večeras vodi kviz “Toga se niko nije setio” na TV Prva. Pored novog projekta, najveći srpski TV manijak će i dalje voditi Jutarnji program “Buđenje” na Radio Beogradu...- Nema tu nikavih dramatičnih promena. Gorica Nešović i ja smo kao što znate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.