Kutinjo: Povratak u Premijer ligu nije u planu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo: Povratak u Premijer ligu nije u planu

Skupo plaćeni fudbaler Barselone Filipe Kutinjo rekao je danas da mu povratak u Premijer ligu nije u planovima i da je fokusiran na obaveze u Kataloniji, prenose engleski mediji.

Brazilac je u januaru 2018. godine iz Liverpula stigao na Kamp nou u transferu vrednom 160 miliona evra, ali nije pružio partije na nivou onih iz Liverpula, pa se spekulisalo o povratku na Ostrvo - u Mančester Junajted.

"Ovo je moja druga sezona u Barseloni. Osvajao sam titule i želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ih osvojim još. Želeo sam da igram fudbal u Španiji i igram za najbolji klub. Fokusiran sam na Barselonu i povratak u engleski fudbal mi nije u planovima", rekao je Kutinjo.

Kutinjo je ove sezone zabeležio 44 nastupa i postigao 10 golova.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kutinjo: Povratak u Premijer ligu nije u planu

Izvor: RTS, 08.Apr.2019

Skupo plaćeni fudbaler Barselone Filipe Kutinjo rekao je da mu povratak u Premijer ligu nije u planovima i da je fokusiran na obaveze u Kataloniji. Time je demantovao učestale spekulacije o povratku na Ostrvo - u Mančester Junajted. ...

Nastavak na RTS...

Real ne pristaje na ucenu, igrač sam mora da se izbori za odlazak!

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2019

"Kraljevski" klub ne popušta...Poznato je da je velika želja madridskog Reala fudbaler Čelsija Eden Azar...Belgijanac već godinama važi za jednog od najboljih igrača u Premijer ligi, a u Madridu ga vide kao naslednika Kristijana Ronalda, koji je minulog leta otišao u Juve...Azar ima ugovor sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.