Kutinjo: Dres Bajerna je velika odgovornost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo: Dres Bajerna je velika odgovornost

Novi fudbaler Bajerna Filipe Kutinjo rekao je da se nada da će dugo ostati u minhenskom klubu i da će osvojiti mnogo trofeja.

Brazilac je juče zvanično iz Barselone stigao na jednogodišnju pozajmicu u redove nemačkog šampiona i zadužio je dres sa brojem 10, koji je pre njega nosio Arjen Roben, koji se povukao na kraju prošle sezone.

"Mnoge stvari u Barseloni nisu bile onako kako sam zamišljao, ali to je sada prošlost. Nadam se da ću ovde ostati dugo i da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osvojiti mnogo titula. Dres Bajerna i posebno broj 10 velika su odgovornost, jer je on pripadao Robenu. Nadam se da ću opravdati očekivanja dobrim nastupima", rekao je Kutinjo.

Nemački velikan Barseloni će morati da isplati 8,5 miliona evra i platu Brazilca do kraja sezone i ukoliko odluči da ga zadrži u Minhenu posle isteka pozajmice moraće da plati 120 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.