Kutija Galaxyja S5 otkriva specifikacije uređaja?

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutija Galaxyja S5 otkriva specifikacije uređaja?

Pogađanje tačnih specifikacija Samsungovog Galaxy S5 smartfona bilo je prilično teško. Imali smo priliku da vidimo glasine o Snapdragon procesorima i Exynos procesorima, videli smo dokaze da će kompanija koristiti QHD displej a onda informacije o 1080p displeju. Ali insajderi i dalje pokušavaju da odrede šta je zapravo istina.

Na internetu postoji veliki broj kontradiktornih informacija i sve one mogle bi da se ispostave tačnim ukoliko Samsung zaista predstavi dve verzije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svog novog uređaja kao što se spekuliše.

Poslednja glasina u vezi sa specifikacijama dolazi pravo sa zadnje strane kutije Galaxyja S5.

Kutije izgleda prilično slično onima koje kompanija koristi za postojeće premijum uređaje tako da ukoliko je lažna, izgleda prilično ubedljivo.

Podaci na kutiji otkrivaju prilično ozbiljne specifikacije uključujući 2.5GHz quad core procesor, 3GB RAM-a, kameru od 20 megapiksela i QHD 5.25-inčni displej.

Takođe se čini da će S5 imati 3.000mAh bateriju, koja bi trebalo da bude u stanju da napaja veliki ekran duže od par časova.

Ove specifikacije poprilično se poklapaju sa tvrdnjama da Samsung planira da iskoristi sve što mu je na raspolaganju ove godine za svoje premijum uređaje.

Kompanija je uradila prilično dobar posao do sada kada je čuvanje podataka o Galaxyju S5 u pitanju objavljivanjem velikog broja kontradiktornih informacija koje su zbunjivale ljude.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.