Kurti postavio Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak

Izvor: Beta, 01.Dec.2022, 13:10

Kurti postavio Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak

Predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić imenovan je danas za ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova.Odluku o imenovanju potpisao je kosovski premijer Aljbin Kurti, preneo je Medija centar Čaglavica.Mesto ministra za zajednice i povratak bilo je upražnjeno skoro mesec dana, od kada je bivši ministar Goran Rakić, iz Srpske liste, poneo ostavku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nenad Rašić imenovan za ministra u Prištini

Izvor: RTS, 01.Dec.2022

Aljbin Kurti imenovao je Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak. . Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti imenovao je Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak, saopštila je vlada u Prištini.

Nastavak na RTS...

„Biću bolji ministar od mog prethodnika Gorana Rakića“: Nenad Rašić za Danas o svom učešću u Vladi Kosova

Izvor: Danas, 01.Dec.2022

"Nije preveliko iznenađenje što me je kosovski premijer Aljbin Kurti imenovao za ministra za zajednice i povratak, jer sam pre tri godine bio direktor kancelarije za zajednice. Imam iskustvo u saradnji sa premijerom Kurtijem i u budućem radu očekujem njegovu punu podršku. Moje imenovanje posledica...

Nastavak na Danas...

Bivši predsednik Ustavnog suda Kosova: Imenovanje Rašića za ministra za zajednice i povratak predstavlja kršenje Ustava

Izvor: Danas, 02.Dec.2022, 00:03

Bivši predsednik Ustavnog suda Kosova Enver Hasani ocenio je da imenovanje Nenada Rašića za ministra za zajednice i povratak u vladi Kosova predstavlja kršenje Ustava.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.