Kurti nije uspeo, prevario i prihvatio ZSO

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 12:04

"Kurti nije uspeo, prevario i prihvatio ZSO"

Bivši glavni pregovarač u dijalogu sa Srbijom Edita Tahiri reagovala je na izjavu premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija koji je rekao da je ZSO deo sporazuma.

Tahiri je na Fejsbuku navela da se Kurtiju pripisuje neuspeh i prevara.

“Došao sam, nisam uspeo, prevario, prihvatio - pripisuje se Kurtiju posle javnog prihvatanja ZSO”, rekla je Tahiri.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Engleska osveta Italijanima na "Maradoni" VIDEO

Izvor: B92, 23.Mar.2023

U derbiju uvodnog kola kvalifikacija za EURO 2024, Engleska je savladala Italiju u Napulju rezultatom 2:1 (2:0)...U reprizi finala poslednjeg Evropskog prvenstva Englezi su briljirali u prvom poluvremenu i tada stekli ključnu prednost, dok je prvak Evrope u nastavku uspeo samo da prepolovi zaostatak...Povela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.